Pentru orice problemă, legată de cont-ul sau parola dvs. vă rugăm să contactați un Fondator - sau Administrator - vă mulțumim!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ştiaţi că?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Ştiaţi că? la data de Lun Apr 11, 2016 8:13 am

HATAKE


Plaja Mamaia este cea mai mare plajă a litoralului românesc?
Considerată o perla litoralului românesc, actuala stațiune a fost inițial un sătuc dobrogean costier tipic, cu pescari greci și lipoveni, oieri români și crescători de cai tătari, denumirea provenind de la un proprietar tătar al locului din vremea stăpânirii turcești, pe nume Mamai.
Plaja Mamaia are o lungime de 10 km, începe de la Hotelul „Parc” şi se termină la „Hanul Piraților”, având o lățime ce variază între 100 și 200 m la nord și 50-100 m la sud.
Locaţia actuală a staţiunii era neconstruită până în anul 1906, când apar primele cabine de lemn reunite sub două Pavilioane, terminate cu câte un foișor şi o punte care înainta în mare.
Inaugurarea primelor construcții a avut loc în anul 1906, pentru ca în cursul anului 1920 acestea să fie distruse de un puternic incendiu.
După încheierea Primului Război Mondial, se începe amenajarea staţiunii odată cu construirea rezidenței de vară a familiei regale, în actualul Club Castel. În anul 1935 se construiește Cazinoul iar în anul 1934 apare primul hotel care era de fapt o vilă mare denumită vila Albatros.

http://kill-game.dust.tv

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Flag Counter