Pentru orice problemă, legată de cont-ul sau parola dvs. vă rugăm să contactați un Fondator - sau Administrator - vă mulțumim!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[Model] Cerere Schimbare Member Title.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 [Model] Cerere Schimbare Member Title. la data de Sam Apr 09, 2016 10:59 pm

HATAKE


Model postare cerere Schimbare Member Title.


Nume:
Member Title:
Motivul pentru care doresti acest Member Title:


ATENTIE!
Pentru o cerere Schimbare Member Title aveti nevoie de minim 20 de mesaje postate pe forum, de asemenea aveti voie o cerere la un interval de 7 zile.
Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus.
Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului, cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa.
Posturile monosilabice si/sau posturile care nu aduc nimic bun discutiei (gen bagare in seama) sunt interzise si vor fi sancționate. Forumul nu trebuie confundat cu un chat.

Utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica member title nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a crea confuzie (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc.)
Sunt interzise: numele de companii / firme, ofertele de servicii / produse, date de contact, link-uri sau nume de site-uri web etc. pentru a face reclama sau orice alte denumiri ce au conotatii sexuale, jigniril, insulte, expresii ofensatoare, obscene, abuzive sau indecente.
De asemenea nu vom permite completarea unor texte lungi (maxim 15 caractere, inclusiv spatiu) si nici caracterele neobisnuite, simbolurile si semnele.

http://kill-game.dust.tv

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Police Department - Invoiri

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Flag Counter